Update
Dagelijks geopend voor verhuur en surflessen. Bij twijfel +316-36575985

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie?

De lessen van ons surf abonnement niveu 1 en 2 zijn 2 keer per week, één vaste dag in het weekend en één doordeweeks in de avond afhankelijk van de golven. Perfect voor mensen die de smaak te pakken hebben en vaker wekelijks werken aan de basis techniek

Wat is inclusief?

De les prijs is inclusief wetsuit op maat, surfboard op maat en een gecertificeerde Surfleraar!

Wat moet ik zelf meenemen?

Zonnebrand voor op je gezicht, handen en voeten. Flesje water voor na de surfles, een handdoek om je af te drogen en strakke badkleding zoals een zwembroek of badpak.

Is de surfles veilig?

Surfen blijft een ‘extreme sport’ en net zoals elke andere sport zitten er veiligheidsrisico’s aan. Wij hanteren kleine groepen, je krijgt les van internationaal gecertificeerde surfleraren die in het bezit zijn van een lifeguard diploma en we hebben korte lijnen met de reddingsbrigade. Na een uitgebreide theorie over veiligheid kan je met een goed gevoel het water in met onze leraren.

Waar is de locatie?

Dutch Surf Academy zit vast aan de populaire strandtent De Pit in ‘s-Gravenzande. Navigeer naar Dutch Surf Academy en parkeer bij op de parkeerplaats loop het strand op en wij zitten aan je rechterhand.

Hoe kan ik betalen?

Wanneer je reserveert kan je gemakkelijk online betalen via Ideal. Je kan er ook voor kiezen ter plekke te pinnen of contant te betalen.

Surfles volwassenen

We bieden verschillende soorten surfles aan voor volwassenen, of je nu voor de eerste keer surft of al jaren ervaring hebt. De sleutelingrediënten omvatten professionele begeleiding, veiligheid en plezier! Ontdek ons uitgebreide aanbod aan opties.

€28,-

Lente Surf Deal

Dit Surfles Abonnement is er speciaal voor mensen die wekelijks willen surfen en de fijne kneepjes onder de knie willen krijgen!

€28,-

Reguliere surfles volwassenen

Een reguliere surfles is een instroomles voor beginnende surfers die graag willen leren surfen of voor surfers die een opfriscursus nodig hebben.

€28,-

Surfles abonnement (Level 1)

Dit Surfles Abonnement is er speciaal voor mensen die wekelijks willen surfen en de fijne kneepjes onder de knie willen krijgen!

€28,-

Intermediate abonnement (Level 2)

Dit abonnement is speciaal voor surfers waarbij de focus ligt op het pakken van 'Green waves' en 'Down the line' surfen.

€30,-

SUP les

Heerlijk ontspannen en inspannen op zee tijdens het Stand Up Paddleboarden. Met een les leer je de basis van het Suppen op zee.

€10,-

cadeaubon

Bestelle hier deinen Geschenkgutschein. Verschenke eine Surfstunde in den Niederlanden! Ein großartiges Erlebnis.