Update
Dagelijks geopend voor verhuur en surflessen. Bij twijfel +316-36575985

Surfkamp aanvragen

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie?

De kampdagen vinden plaats in de zomervakantie en zijn te boeken voor 1,3 of 5 dagen. Perfect voor kids die niet genoeg kunnen krijgen van strand, zee en surfen.

Wat is inclusief?

De dag prijs is inclusief volledige dag begeleiding door enthousiaste gecertificeerde Surfleraar! Lunch, genoeg tussendoortjes en naast veel verschillende strand activiteiten natuurlijk surfen en de daarbij behorende materialen.

Wat moeten de kids zelf meenemen?

Zonnebrand voor op je gezicht, handen en voeten. Flesje water voor na de surfles, een handdoek om je af te drogen en strakke badkleding zoals een zwembroek of badpak.

zijn de surflessen veilig?

Surfen blijft een ‘extreme sport’ en net zoals elke andere sport zitten er veiligheidsrisico’s aan. Wij hanteren kleine groepen, je krijgt les van internationaal gecertificeerde surfleraren die in het bezit zijn van een lifeguard diploma en we hebben korte lijnen met de reddingsbrigade. Na een uitgebreide theorie over veiligheid kan je met een goed gevoel het water in met onze leraren.

Waar is de locatie?

Dutch Surf Academy zit vast aan de populaire strandtent De Pit in ‘s-Gravenzande. Navigeer naar Dutch Surf Academy en parkeer bij op de parkeerplaats loop het strand op en wij zitten aan je rechterhand.

Hoe kan ik betalen?

Wanneer je reserveert kan je gemakkelijk online betalen via Ideal. Je kan er ook voor kiezen ter plekke te pinnen of contant te betalen.

Surfkampen in Nederland

In de zomervakantie organiseren wij de tofste Surfkampen voor kinderen in Nederland. Zo hebben we (dag)surfkampen voor kideren van 8-12 jaar zonder overnachting en surfkampen voor kids van 10-13 & 13-16 met overnachting! Elke dag staat in het teken van surfen, zodat de kinderen binnen een week worden opgeleid tot echte surfdudes en surfchicks. Naast surfen staan er natuurlijk nog allerlei andere activiteiten op het programma. Natuurlijk is er de gehele dag professionele begeleiding aanwezig. Bekijk ons aanbod!

€65,-

Dag surfkamp Nederland 8 t/m 12 jaar

Surfkamp van kinderen van 8-12 jaar! Zonder overnachting, dagelijks van 09:00-17:00. Veel surfen, skimboarden, bodyboarden en talloze andere activiteiten. Inclusief lunch en diverse gezonde snacks.

€624,-

Surfkamp in Nederland 10 t/m 13 jaar

Surfkamp van kinderen van 10 - 13 jaar! Tofste kamp in Nederland, in een week tijd opgeleid worden tot een echte surfdude of surfchick! Met overnachting, vol programma en 24/7 professionele begeleiding.

€624,-

Surfkamp in Nederland 13 t/m 16 jaar

Surfkamp van kinderen van 13 - 16 jaar! Tofste kamp in Nederland, in een week tijd opgeleid worden tot een echte surfdude of surfchick! Met overnachting, vol programma en 24/7 professionele begeleiding. Reserveer een plekje voor de zomervakantie!

€440,-

Sahara stay Surfkamp

Een unieke buitenvakantie in Nederland beleef je bij Sahara Stay. Dé plek waar families, stellen, bedrijven en vriendengroepen samenkomen voor een onvergetelijk verblijf vol verhalen.