Update
Vanaf mei weer dagelijks geopend. Reserveren kan alvast! Bel ons gerust! +316-36575985

Boeken

Surfschool bij strandtent De Pit
Surfles krijgen van de beste surfers van Nederland!

Over Surfschool Dutch Surf Academy

Wij zijn Kaspar Hamminga en Erik Ringelberg. Samen zijn wij de trotste eigenaren van Dutch Surf Academy.
Geboren in ’s-Gravenzande en Hoek van Holland was de Noordzee altijd al op steenworp afstand van onze huizen te vinden. Sinds vijftien jaar zijn wij dagelijks in het water te vinden. Regen, wind, hagel en zelfs hartje winter in de sneeuw, paddelen wij dagelijks uit voor onze nodige dosis golven.

We zijn de hele wereld afgereisd naar de mooiste plekjes op aarde om de perfecte golven te vinden. Indonesië, Peru, Marokko, Portugal, Canarische eilanden, noem het maar op. Natuurlijk heerlijke plekken en golven gevonden, maar niks is zo mooi en fijn als ons eigen strand Vlugtenburg.

Meet Erik Ringelberg

Mijn naam is Erik Ringelberg, ik ben 28 jaar oud en geboren in Hoek van Holland. Op mijn dertiende ben ik begonnen met golfsurfen, en eigenlijk ben ik sindsdien verslaafd! Toen ik 15 was, begon ik met het geven van surflessen. Eerst in Nederland, later voor grote reisorganisaties in Frankrijk. Dit beviel me zo goed dat ik er uiteindelijk mijn beroep van heb gemaakt. Het surfen heeft me op prachtige plekken overal ter wereld gebracht, van Mexico tot Sri Lanka. Na het afronden van mijn HBO-opleiding Sport Management ben ik samen met mijn jeugdvriend Kaspar met de Dutch Surf Academy gestart. We hadden een gezamenlijke droom: om kwalitatief hoogstaande surflessen te geven en met veel passie onze kennis en ook plezier in het water over te dragen. Ik werd derde op het NK surfen in 2019 en ben werkzaam geweest als coach het Nederlands junioren surfteam.

– Coach Nederlands surfteam
– 3de van Nederland
– Lifeguard & ISA level 2 certificaat
– Let’s be social: volg mijn avonturen op Instagram

Meet Kaspar Hamminga

Mijn naam is Kaspar Hamminga, ik ben 27 jaar en kom uit ’s-Gravenzande. Ik ben begonnen met surfen op mijn veertiende, sindsdien is golfsurfen een groot deel van mijn leven. Ik ben er elke dag mee bezig: surfwebsites in de gaten houden wanneer er weer golven komen, reisjes plannen, het trainen voor wedstrijden of het geven van surflessen.
Onlangs ben ik voor de vijfde keer Nederlands Kampioen golfsurfen geworden. Daarnaast vertegenwoordig ik Nederland op internationale wedstrijden en heb ik een wedstrijd mogen surfen in Japan tegen de allerbeste surfer allertijden: Kelly Slater! Samen met Erik heb ik in 2018 onze gezamenlijke droom gerealiseerd: onze eigen surfschool.

– 4-voudig kampioen
– Lifeguard & ISA level 2 certificaat
– Bekend van Into The Waves op Veronica
– Let’s be social: volg mijn avonturen op Instagram