Update
Dagelijks geopend voor verhuur en surflessen. Bij twijfel +316-36575985

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie?

Groepslessen zijn dagelijks te boeken en zijn ideaal voor zowel beginners als degenen die hun surfskills willen opfrissen.

Wat is inbegrepen?

De lesprijs is inclusief wetsuit op maat, een surfboard op maat en begeleiding van een of meerdere gecertificeerde surfleraren!

Wat moet je zelf meenemen?

Zorg ervoor dat je zonnebrandcrème voor je gezicht, handen en voeten meeneemt. Een flesje water voor na de groepsles, een handdoek om je af te drogen en geschikte strakke badkleding zoals een zwembroek of badpak zodat je direct je wetsuit in kan.

Is de surfles veilig?

Hoewel surfen als een ‘extreme sport’ wordt beschouwd, nemen we maximale voorzorgsmaatregelen. We werken met kleine groepen, onze internationaal gecertificeerde surfleraren zijn tevens lifeguards, en we onderhouden nauw contact met de reddingsbrigade. Na een uitgebreide theorie over veiligheid kun je met vertrouwen het water in met onze ervaren leraren.

Waar is de locatie?

Dutch Surf Academy zit vast aan de populaire strandtent De Pit in ‘s-Gravenzande. Navigeer naar Dutch Surf Academy en parkeer bij op de parkeerplaats loop het strand op en wij zitten aan je rechterhand.

Hoe kan ik betalen?

Wanneer je reserveert kan je gemakkelijk online betalen via Ideal. Je kan er ook voor kiezen ter plekke te pinnen of contant te betalen. Interesse in offerte voor opties met een arrangement of andere activiteit. Laat het weten!

Groep surfles

Ben je met een groep van 8 personen of meer? Kom langs voor een groepsles! Ideaal voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje, familiedag, vrijgezellenfeest of gewoon met een groep vrienden!

€20,-

Bedrijfsuitje

Geniet van een surfsessie en schuif na het surfen aan voor een steenoven pizza en een drankje. Genieten tot zonsondergang met je tenen in het zand.

€2750,-

Surf Vrijgezellenfeest

Een tof sportief vrijgezellenfeest op het strand! Na het surfen kan je genieten van hapjes en drankjes bij onze buren van Strandtent De Pit.

€10,-

Surfles voor scholen

Ook basisscholen, middelbare scholen en beroepsopleidingen kunnen komen surfen: een uitdagende manier om kinderen of tieners te laten genieten van de zee en het strand.