Aanvullende informatie

Aanvullende informatie?

De lessen van ons surf abonnement niveu 1 en 2 zijn 2 keer per week, één vaste dag in het weekend en één doordeweeks in de avond afhankelijk van de golven. Perfect voor mensen die de smaak te pakken hebben en vaker wekelijks werken aan de basis techniek

Wat is inclusief?

De les prijs is inclusief wetsuit op maat, surfboard op maat en een gecertificeerde Surfleraar!

Wat moet ik zelf meenemen?

Zonnebrand voor op je gezicht, handen en voeten. Flesje water voor na de surfles, een handdoek om je af te drogen en strakke badkleding zoals een zwembroek of badpak.

Is de surfles veilig?

Surfen blijft een ‘extreme sport’ en net zoals elke andere sport zitten er veiligheidsrisico’s aan. Wij hanteren kleine groepen, je krijgt les van internationaal gecertificeerde surfleraren die in het bezit zijn van een lifeguard diploma en we hebben korte lijnen met de reddingsbrigade. Na een uitgebreide theorie over veiligheid kan je met een goed gevoel het water in met onze leraren.

Waar is de locatie?

Dutch Surf Academy zit vast aan de populaire strandtent De Pit in ‘s-Gravenzande. Navigeer naar Dutch Surf Academy en parkeer bij op de parkeerplaats loop het strand op en wij zitten aan je rechterhand.

Hoe kan ik betalen?

Wanneer je reserveert kan je gemakkelijk online betalen via Ideal. Je kan er ook voor kiezen ter plekke te pinnen of contant te betalen.

Surfstunden für Erwachsene

Entdecke das Surfen auf den niederländischen Wellen! Erlebe professionelle Anleitung und die Freude am Surfen. Melde dich jetzt an für unvergessliche Surfstunden für Erwachsene in den Niederlanden.

€28,-

Lente Surf Deal

Dit Surfles Abonnement is er speciaal voor mensen die wekelijks willen surfen en de fijne kneepjes onder de knie willen krijgen!

€28,-

Surfkurs Erwachsene

Ein regulärer Surfunterricht ist eine Einsteigerstunde für Anfänger, die das Surfen lernen möchten, oder für Surfer, die eine Auffrischung benötigen.

€35,-

SUP Unterricht

Herrlich entspannen und aktiv sein auf dem Meer beim Stand-Up Paddleboarding. Mit einer Unterrichtsstunde lernst du die Grundlagen des SUP auf dem Meer.

€10,-

Geschenkgutschein

Bestelle hier deinen Geschenkgutschein. Verschenke eine Surfstunde in den Niederlanden! Ein großartiges Erlebnis.