Update
Vanaf Mei zijn we weer dagelijks geopend. Reserveren kan alvast!

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie?

Aan de hand van de golf voorspellingen proberen we twee keer per week een sessie in te plannen. één keer doordeweeks en één keer in het weekend. Via de whatsapp groep houden we iedereen op de hoogte.

Wat is inclusief?

De les prijs is inclusief wetsuit op maat, surfboard op maat en een gecertificeerde Surfleraar!

Wat moet ik zelf meenemen?

Zonnebrand voor op je gezicht, handen en voeten. Flesje water voor na de surfles, een handdoek om je af te drogen en strakke badkleding zoals een zwembroek of badpak.

Is de surfles veilig?

Surfen blijft een ‘extreme sport’ en net zoals elke andere sport zitten er veiligheidsrisico’s aan. Wij hanteren kleine groepen, je krijgt les van internationaal gecertificeerde surfleraren die in het bezit zijn van een lifeguard diploma en we hebben korte lijnen met de reddingsbrigade. Na een uitgebreide theorie over veiligheid kan je met een goed gevoel het water in met onze leraren.

Waar is de locatie?

Dutch Surf Academy zit vast aan de populaire strandtent De Pit in ‘s-Gravenzande. Navigeer naar Dutch Surf Academy en parkeer bij op de parkeerplaats loop het strand op en wij zitten aan je rechterhand.

Hoe kan ik betalen?

Wanneer je reserveert kan je gemakkelijk online betalen via Ideal. Je kan er ook voor kiezen ter plekke te pinnen of contant te betalen.

Volwassenen

We hebben verschillende soorten surfles voor volwassenen. Het maakt niet uit of je nu voor de eerste keer gaat surfen, of jarenlange ervaring hebt. Vaste ingrediënten zijn: professionele begeleiding, veiligheid en plezier! Bekijk ons ruime aanbod.

€28,-

Intermediate abonnement (Level 2)

Dit abonnement is speciaal voor surfers waarbij de focus ligt op het pakken van 'Green waves' en 'Down the line' surfen.

€28,-

Surfles abonnement (Level 1)

Dit Surfles Abonnement is er speciaal voor mensen die wekelijks willen surfen en de fijne kneepjes onder de knie willen krijgen!

€10,-

Cadeaubon

Wil je iemand een origineel cadeau doen? Bestel een surf bon bij ons!

€30,-

SUP les

Heerlijk ontspannen en inspannen op zee tijdens het Stand Up Paddleboarden. Met een les leer je de basis van het Suppen op zee.

€25,-

Surfcoaching club (Level 3)

Sluit aan bij de surfcoaching club, met wekelijkse coachingsessies leer je alles over surfen en schieten je skills omhoog.

€28,-

Reguliere surfles volwassenen

Een reguliere surfles is een instroomles voor beginnende surfers die graag willen leren surfen of voor surfers die een opfriscursus nodig hebben.