Update
Vanaf Mei zijn we weer dagelijks geopend. Reserveren kan alvast!

Surfkampen in Nederland.

In de zomervakantie organiseren wij de tofste Surfkampen voor kinderen in Nederland. Zo hebben we (dag)surfkampen voor kideren van 8-12 jaar zonder overnachting en surfkampen voor kids van 10-13 & 13-16 met overnachting! Elke dag staat in het teken van surfen, zodat de kinderen binnen een week worden opgeleid tot echte surfdudes en surfchicks. Naast surfen staan er natuurlijk nog allerlei andere activiteiten op het programma. Natuurlijk is er de gehele dag professionele begeleiding aanwezig. Bekijk ons aanbod!

€440,-

Sahara Stay Surfkamp

Een unieke buitenvakantie in Nederland beleef je bij Sahara Stay. Dé plek waar families, stellen, bedrijven en vriendengroepen samenkomen voor een onvergetelijk verblijf vol verhalen.

€614,-

Surfkamp in Nederland 10 t/m 13 jaar

Surfkamp van kinderen van 10 - 13 jaar! Tofste kamp in Nederland, in een week tijd opgeleid worden tot een echte surfdude of surfchick! Met overnachting, vol programma en 24/7 professionele begeleiding.

€584,-

Surfkamp in Nederland 13 t/m 16 jaar

Surfkamp van kinderen van 13 - 16 jaar! Tofste kamp in Nederland, in een week tijd opgeleid worden tot een echte surfdude of surfchick! Met overnachting, vol programma en 24/7 professionele begeleiding. Reserveer een plekje voor de zomervakantie!

€65,-

Dag surfkamp Nederland 8 t/m 12 jaar

Surfkamp van kinderen van 8-12 jaar! Zonder overnachting, dagelijks van 09:00-17:00. Veel surfen, skimboarden, bodyboarden en talloze andere activiteiten. Inclusief lunch en diverse gezonde snacks.