Update
Vanaf Mei zijn we weer dagelijks geopend. Reserveren kan alvast!

Cadeaubon

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie?

De reguliere lessen vinden dagelijks plaats. Perfect voor mensen die nog nooit hebben gesurft of een opfriscursus nodig hebben.

Wat is inclusief?

De les prijs is inclusief wetsuit op maat, surfboard op maat en een gecertificeerde Surfleraar!

Wat moet ik zelf meenemen?

Zonnebrand voor op je gezicht, handen en voeten. Flesje water voor na de surfles, een handdoek om je af te drogen en strakke badkleding zoals een zwembroek of badpak.

Is de surfles veilig?

Surfen blijft een ‘extreme sport’ en net zoals elke andere sport zitten er veiligheidsrisico’s aan. Wij hanteren kleine groepen, je krijgt les van internationaal gecertificeerde surfleraren die in het bezit zijn van een lifeguard diploma en we hebben korte lijnen met de reddingsbrigade. Na een uitgebreide theorie over veiligheid kan je met een goed gevoel het water in met onze leraren.

Waar is de locatie?

Dutch Surf Academy zit vast aan de populaire strandtent De Pit in ‘s-Gravenzande. Navigeer naar Dutch Surf Academy en parkeer bij op de parkeerplaats loop het strand op en wij zitten aan je rechterhand.

Kinderen

Surfen is een geweldige sport om jong te leren. Kinderen komen spelenderwijs in aanraking met de zee, en leren tegelijkertijd hoe ze ermee moeten omgaan. We hebben een uitgebreid assortiment aan kinderlessen. Vanaf diploma A is iedereen welkom!

€10,-

Cadeaubon

Wil je iemand een origineel cadeau doen? Bestel een surf bon bij ons!

€28,-

Surfclub kinderen

Met leeftijdsgenootjes de fijne kneepjes van het surfen onder de knie krijgen. Binnen no-time ben jij een echte surfpro! Veiligheid & Plezier.

€75,-

Priveles kinderen

Met persoonlijke aandacht leer je snel de fijne kneepjes van het golfsurfen. Met een surf priveles boek je gegarandeerd succes.

€28,-

Reguliere surfles kinderen

Met een reguliere surfles voor kinderen leer je op een verantwoorde manier in groepsverband golfsurfen.

€30,-

SUP les

Heerlijk ontspannen en inspannen op zee tijdens het Stand Up Paddleboarden. Met een les leer je de basis van het Suppen op zee.